Occasion

Met een occasion van Van Hooijdonk Autobedrijf koopt u een auto met zekerheid. De vermelde verkoopprijzen zijn inclusief*:

  • 6 maanden BOVAG-garantie
  • Omruilgarantie
  • 12 maanden mobiliteitsgarantie
  • Een poetsbeurt
  • Algemene Periodieke Keuring (APK) die minstens 12 maanden geldig is
  • De Nationale AutoPas.
  • Onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschrift

Dit betekent dat u in principe 12 maanden niet bij ons in de werkplaats hoeft te komen. Uiteraard buiten eventuele zaken die nog in de garantie vallen (6 maanden BOVAG of resterende fabrieksgarantie) en/of bij meer gereden kilometers dan de onderhoudsinterval aangeeft.

Indien de distributieriem vervangen dient te worden binnen 10.000 km of 12 maanden dan is dit in de benodigde beurt inbegrepen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en dat u een jaar lang zorgeloos kunt rijden!

*Dit geldt alleen op de occasions op deze pagina en hebben geen betrekking op de voorraad in de Outlet.

Outlet

Alle occasions in onze Outlet staan te koop voor meeneemprijzen, zonder garantie en niet onderhandelbaar!

Van Hooijdonk Outlet is dé specialist in scherp geprijsde occasions. Al onze auto’s zijn technisch gecontroleerd en beschikken over een geldige APK. Bovendien staan de specialisten van Van Hooijdonk Autobedrijf achter de outlet. Onze voorraad in de outlet bestaat uit inruilauto’s.

Wilt u de auto van uw keuze komen bekijken? Bel voor een afspraak met Jan of Bouke 076-5612300 (in onze Outlet werken wij enkel op afspraak)

Nieuw

Bent u op zoek naar een nieuwe auto, dan kunt u bij ons voor alle merken en modellen bij ons terecht.
Neem contact met ons op voor informatie, een prijsopgave of taxatie.

Uw auto inruilen

Weten wat uw auto waard is indien u deze wilt inruilen?

Vul hier het formulier zo volledig mogelijk is en wij voorzien u van een passend voorstel.

De informatie op onze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Fouten zijn echter nooit volledig uit te sluiten. Het is daarom verstandig om niet alleen op de hier weergegeven informatie te vertrouwen, maar zaken die uw aankoopbeslissing zouden kunnen beïnvloeden ook bij aankoop te controleren.