Nieuws

Nieuwe bedrijfswagen voor Bakker Joppen

Bakker Joppen Ginneken heeft opnieuw gekozen voor de betrouwbare Opel Vivaro en de service van Van Hooijdonk Autobedrijf. Bakkerij Joppen is al jarenlang klant bij ons en met veel plezier bieden wij hen de service die ze nodig hebben. Peter en Joost zijn recent langs geweest om de nieuwe bedrijfswagen (voorzien van alle gemak) op te halen. Wij wensen hen veel veilige kilometers toe.

 


NAC bus onthulling 9 januari 2017

Op maandag 9 januari was de onthulling van de NAC bus. De NAC-jeugd is de komende drie jaar weer verzekerd van veiligheid en comfort onderweg. Veel reisplezier in jullie nieuwe bus!

 


Een nieuwe Opel Vivaro Combi voor Zorgboerderij Chaamdijk

Onlangs heeft Zorgboerderij Chaamdijk via Van Hooijdonk Autobedrijf een nieuwe Opel Vivaro Combi aangeschaft, ter vervanging van hun 9 jaar oude personenvervoerbus. Directeur John Snoeijs: ‘’Omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten op een prettige en betrouwbare manier vervoerd kunnen worden, hebben wij gekozen voor de ruime Opel Vivaro Combi met zuinige dieselmotor. Bovendien is de bus voorzien van navigatie en geschikt voor het vervoeren van 9 personen. Ook is de keuze voor Van Hooijdonk Autobedrijf een bewuste keuze; zowel het onderhoud als het vervangend vervoer is uitstekend geregeld!’’

Wij, als Van Hooijdonk Autobedrijf, wensen zorgboerderij Chaamdijk veilige en prettige kilometers met deze prachtige bus!

http://www.zorgboerderijchaamdijk.nl/


 

Uw garantie voor een zorgeloze winter: per 1 oktober 2016

Weer of geen weer, u wilt altijd kunnen vertrouwen op de kwaliteit van uw auto, maar met vorst, hagel en sneeuw is de winter, ook voor uw auto, een zware periode. Kies er daarom voor om uw auto te laten controleren bij Van Hooijdonk Autobedrijf, zodat u zorgeloos de winter tegemoet kan!

Speciaal voor uw auto hebben wij het “Van Hooijdonk Winterplan”. Uw auto wordt uitgebreid én bovendien gratis op 18 punten gecontroleerd. Nadat uw auto op elk punt is gecontroleerd en volledig in orde is, kunt u voor slechts €25,- het “Van Hooijdonk Winterplan” certificaat aanschaffen.
Met dit Winterplan certificaat bent u tot dit voorjaar (1 april 2017) gedekt tegen eventuele gebreken aan de 11 meest wintergevoelige onderdelen:

– Accu – Waterslangen.
– Waterpomp – Slangklemmen.
– Thermostaat – Koelvloeistof.
– Kachelradiator – Expansievat.
– Radiator – Multiriem – Radiatordop.

Mocht er tijdens de gratis controle een probleem aan het licht komen, dan wordt dat in overleg met u direct en tegen scherpe tarieven in orde gemaakt.
U kunt, nadat de problemen verholpen zijn, alsnog het certificaat aanschaffen om vervolgens de winter te trotseren. Zorg dat uw auto straks helemaal klaar is voor de winter. Contacteer ons daarom vandaag nog voor een afspraak en geniet van een zorgeloze winter!


Overdracht paardentram op 17 oktober

Op zaterdag 17 oktober is de historische paardentram uit 1884, welke tot 1920 tussen Breda en Ulvenhout heeft gefunctioneerd, overgedragen in bruikleen aan Van Hooijdonk Autobedrijf. Er werd uitgebreid nagesproken over de internationale paardenmest conferentie van 1898. Het worstenbrood en de koffie smaakte perfect. Met dank aan Paulus van Daesdonck met name Joke van Baal en Johan Mulders.

 

 


 

Mini symposium bij Van Hooijdonk Autobedrijf op 13 oktober

Afgelopen dinsdagavond 13 oktober, was er bij ons een symposium georganiseerd door het RAC West-Brabant en Zeeland. De doelstelling was de vraag: ‘Hoe krijgen we het onderwijs voor jongens en meisjes in de autobranche aantrekkelijker?’ en ‘Hoe kunnen we het niveau en de kennis van de huidige vakmensen in stand houden?’  Het was een inspirerende avond waarin afgesproken is dat er o.a. met het Radius College Breda vervolgstappen op dit gebied gezet gaan worden. Zowel onderwijs als bedrijfsleven waren op deze avond aanwezig. Als mede Bovag en MBO raad.

 


ATC Lezing Dinsdag 29 september

Op Dinsdagavond 29 september was er bij ons in de werkplaats een buitengewoon inspirerende, leerzame, zeer druk bezochte lezing van het Belgische Sergoyne. Onze technische collega’s uit de buurt en uit de regio van Rotterdam waren hier aanwezig. Het onderwerp ging over motormanagementsystemen, diagnose en dergelijke. Dit alles in samenwerking met de Auto Technische Club Breda. Bedankt hiervoor, het was een succes.

 


Klanttevredenheid award 2014

Onlangs heeft Autobedrijf van Hooijdonk de Klanttevredenheid award 2014 mogen ontvangen. David de Gelder van Opel Nederland kwam deze overhandigen.

 

 

 

 

 


 Automotive Vastgoedseminar 2015

Kees van Hooijdonk heeft woensdag 25 februari bij Kia Motors in Breukelen een bijdrage geleverd aan dit seminar. Met name de succesvolle bedrijfsverplaatsing uit het centrum van Ulvenhout naar de rand van het dorp stond centraal.

Hieronder een video van dit evenement:

 


 

OOK GLASGARANT GECERTIFICEERD!!

Voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen mogen wij voor alle merken auto’s ruiten repareren of vervangen. Daarnaast zijn we met Opel sinds kort Glasgarant gecertificeerd. Laat u dus niet sturen via uw groene kaart naar een onbekende ruitspecialist, maar neem bij ruitschade altijd contact op met uw eigen vertrouwde garage. Wij nemen u al het werk uit handen, nemen contact op met uw verzekering, regelen eventueel gratis vervangend vervoer en zorgen dat u snel weer onderweg bent, wel zo makkelijk!!

 

 


 

 

MENU